Изработка на ключове, дублаж или копиране на ключове

Дубликати на ключове

 

Ако имате нужда от дубликат на стандартен илиденонощен ключар Варна специален битов ключ, можете да се свържете с KLUCHARVARNA.net на аварийния ни телефон или да посетите някое от нашите ключарски ателиета във Варна. Ако имате въпроси може да се консултирате и на място с нашите професионалисти ключари.

Освен стандартните битови секретни ключове, в ателиетата се предлага и изработка на дубликати от касови и кръстати ключове, ключове от пощенски кутии, шкафчета, куфари, катинари, велосипеди, лодки, автомобили, мотори, камиони и др.

При необходимост можете да намерите и голямо разнообразие от брави, дръжки, катинари, бронировки и секретни патрони. Предлагаме и нестандартни услуги съобразени с клиентите: „Пренареждане” на ключалки по ключ или патрони с еднаква секретност, както и модифициране на секрети или касови брави.

Изработваме и дубликати от повредени касови ключове, ако ключът го позволява. Ако искате да смените остарялата си брава и да поставите такава с същите размери, но с по-висока секретност, свържете се с нас и ще Ви предложим разумна алтернатива и монтаж.

Много често се случва наши клиенти да дойдат със счупен на две ключ. Този проблем не е неразрешим. Оглеждаме, поправяме и след това нарязваме нов функционален ключ, идентичен с повредения.програмиране на имобилайзерВсички ключове произведени в нашите ателиета са с гаранция.

Важно е да се знае че дубликати се правят безпроблемно само от оригинален ключ.За направените от друг дубликат, вероятността да има проблем с новия ключ е по-голяма, но не по вина на ключаря. Затова е необходимо за по-голяма сигурност да се донесе и самия патрон, за да се направи проба на място и ако има нужда да се коригира ключа, зада бъдете сигурни за безпроблемната работа на секретния патрон.

Ако имате нужда от изработка на дубликат на ключ, потърсете Ключар Варна на 0885 585 050.